jarimanis

Tuesday, May 24, 2005

minah sempoi bila berbicara.....

duk diam-diam...org tak tau kita ni mcm mana....kalau org riuh..dah tau dah dia tu riuh...mengalahkan ayam jantan berkokok...
org diam...boleh berperangai mcm2....baik boleh...jahat pun boleh...

tak caya...contohnya....AKU la...heh heh heh....nampak diam..tapi sempoi...

this intro...aku tak mau ckp byk...bagi suspen semua org...wakakaka...time pree nanti aku akan tonjolkan apa yg ada dlm kpla hotak aku ni...
skg...simpan dulu...

wokeh...adios amigos..tata

12 Comments:

  • At 12:14 AM, Blogger cat said…

    wah hang pon dah ada blog sendiri bagus2 aktifkan dirimu selalu ye...heheheheh...

     
  • At 8:40 PM, Blogger travisalexander96896548 said…

    i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

     
  • At 12:00 AM, Blogger sauljones6061474436 said…

    hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

     
  • At 8:27 AM, Blogger Tabir Khaizuran said…

    hai2..saya datang meninggalkan jejak...

     
  • At 12:06 AM, Blogger nur as said…

    This comment has been removed by the author.

     
  • At 12:08 AM, Blogger nur as said…

    Jari manis travel ke ape ni?
    owner yg sama eh?

     
  • At 9:27 AM, Blogger Yun Sing said…

    Senyum :) *tak tau nak komen apa* xD

     
  • At 2:35 PM, Blogger aba h said…

    Mohon laluan sedikit untuk memasukkan perkara di bawah. Terima kasih tuan rumah.

    UMRAH PERSENDIRIAN
    Ramai rakyat Malaysia yang berhajat menunaikan umrah cara persendirian. Mungkin faktor utama pemilihan UMRAH cara PERSENDIRIAN ini di sebabkan kos yang kurang dari kos mengikuti pakej di samping faktor kepuasan

    Wujudnya group telegram atas nama "Umrah Persendirian" yang saya upload terdahulu telah mendapat sambutan yang sangat tak terduga. Dalam masa dua bulan dua group telah di perlukan di mana setiap group telegram boleh menerima 200 member. Kini group ke 3 pula di mulakan
    Pertemuan Ahli UP yang sedia telah mengadakan pertemuan tidak formal sambil bersantai di Lembah Klang pada 14 sept 2014. Pertemuan ini lebih kepada pertemuan pengenalan sahaja, tetapi telah mewujudkan PRM yang ada kini.
    Atas faktor jumlah mereka yang berminat dgn umrah persendirian samaada mereka merancang menunaikan umrah cara persendirian dalam masa terdekat atau sebagai persediaan ilmu tentang cara menunai umrah persendirian di masa akan datang, mereka terus menghantar email meminta menjadi member UP.
    Bagi memenuhi jumlah permintaan yang bertambah, saya telah mewujudkan UMRAH PERSENDIRIAN dgn menggunakan “telegram” group ke 3 tetapi mengekalkan tujuan dan matlamatnya.

    Jika anda pembaca berminat menyertai "telegram ‘Umrah Persendirian’" group UP tersebut dengan syarat :
    1. beragama Islam
    2. berumur 18 tahun ke atas dan
    3. berminat menyertai

    di kehendaki memohon kepada email menyatakan hajat itu dan menyertakan no telegram kepada email : umrahsenang@gmail.com
    Ada yang bertanya, kenapa tidak di letakkan no telegram moderator;
    Jawapnya no pengguna telegram adalah hidden dan sesiapa yg berminat hendak berusaha sedikit.

    Sekian terima kasih

     
  • At 6:12 PM, Blogger Shafii Angkor tuk tuk said…

    Good morning

     
  • At 6:25 PM, Blogger Shafii Angkor tuk tuk said…

    Welcome to Angkor Wat Siem Reap Cambodia amazing beautiful lovely place★★★★★
    Assalamualaikum and salam suci kepada tian pian bog ini .kami mintak izin promotion my best tuk tuk service in Siem Reap Cambodia♥
    My name is Shafii Ly,kami ada lah seorang pemandu Tuk Tuk service in Siem Reap Cambodia.
    I have been worke as Tuk Tuk for 4-5 years now.my Tuk Tuk be use 1-4 passengers really very comfortable.if you come to visit Angkor Wat Siem Reap Cambodia.i offer you with the transportstaion service cheap cost.i have free pick-up from the bus stasion.free water cold.free speaking.free transfer.
    ♥I am English and Malaysia speaking driver♥
    Information:pee96@yahoo.com
    Phone+(855)81 260 270
    (+855)12 267 413
    Blogger:Shafiily.blogspot.com

     
  • At 6:26 PM, Blogger Shafii Angkor tuk tuk said…

    Good morning

     
  • At 6:26 PM, Blogger Shafii Angkor tuk tuk said…

    This comment has been removed by the author.

     

Post a Comment

<< Home